20181202 - Onderhoud VDC Management Portalen

Beste klant,

Om onze dienstverlening en de daarbij gebruikte platformen up to date te houden voeren wij regelmatig werkzaamheden uit. Onze leverancier adviseert ons deze werkzaamheden buiten het standaard onderhoudsvenster uit te voeren.

Op 2 december 2018 zullen wij daarom werkzaamheden verrichten aan de Management Portalen van onze Virtuele Datacenter platformen. Deze werkzaamheden zullen starten op 2 december vanaf 22.00 uur. Deze werkzaamheden worden uiterlijk afgerond op 3 december om 06.00 uur.

Tijdens deze werkzaamheden zullen de Management Portalen niet beschikbaar zijn. De virtuele servers binnen de Virtuele Datacenter platformen blijven operationeel en vallen buiten de scope van de werkzaamheden. Er is dan ook geen actie van u benodigd.
Voor klanten die specifieke Disaster Recovery services hebben afgenomen, kunnen de mogelijkheden om deze in te zetten gedurende deze werkzaamheden beperkt zijn. Ook zullen we het maken van de reguliere dagelijkse back-ups een aantal uren moeten uitstellen.

Met vriendelijke groet,
KPN Internedservices

RFC 938707