December 2018 - Onderhoud VDC Management Portalen

Beste klant,

Om onze dienstverlening en de daarbij gebruikte platformen up to date te houden voeren wij regelmatig werkzaamheden uit. Onze leverancier adviseert ons deze werkzaamheden buiten het standaard onderhoudsvenster uit te voeren.

In de maand december zullen wij verschillende werkzaamheden verrichten aan de Management Portalen van onze Virtuele Datacenter platformen. Deze werkzaamheden zullen starten op zondag vanaf 22.00 uur De werkzaamheden worden uiterlijk afgerond op maandagochtend om 06.00 uur. De servers binnen de virtuele platformen blijven ongemoeid operationeel tijdens deze werkzaamheden.

De dagen waarop wij werkzaamheden zullen verrichten aan de Managementportalen zijn:
Zondag 2 december vanaf 22.00 uur tot maandag 3 december, uiterlijk 06.00 uur
Zondag 9 december vanaf 22.00 uur tot maandag 10 december, uiterlijk 06.00 uur
Zondag 16 december vanaf 22.00 uur tot maandag 17 december, uiterlijk 06.00 uur
Zondag 23 december vanaf 22.00 uur tot maandag 24 december, uiterlijk 06.00 uur

Tijdens deze werkzaamheden zullen de Management Portalen niet beschikbaar zijn. De virtuele servers binnen de Virtuele Datacenter platformen blijven operationeel en vallen buiten de scope van de werkzaamheden. Er is geen actie van u benodigd.
Voor klanten die specifieke Disaster Recovery services hebben afgenomen, kunnen de mogelijkheden om deze in te zetten gedurende deze werkzaamheden beperkt zijn. Ook zullen we het maken van de reguliere dagelijkse back-ups een aantal uren moeten uitstellen.

Met vriendelijke groet,
KPN Internedservices

RFC945478