20190113 - Onderhoud Management Portaal VDC

Beste klant,

Om onze dienstverlening en de daarbij gebruikte platformen up to date te houden voeren wij regelmatig werkzaamheden uit.

Komende zondag, 13 januari 2019 zullen wij verschillende werkzaamheden verrichten aan de Management Portalen van onze Virtuele Datacenter platformen. Deze werkzaamheden zullen starten op zondag vanaf 22.00 uur De werkzaamheden worden uiterlijk afgerond op maandagochtend om 06.00 uur. De servers binnen de virtuele platformen blijven ongemoeid operationeel tijdens deze werkzaamheden.

Tijdens deze werkzaamheden zullen de Management Portalen niet beschikbaar zijn. De virtuele servers binnen de Virtuele Datacenter platformen blijven operationeel en vallen buiten de scope van de werkzaamheden. Er is geen actie van u benodigd.
Voor klanten die specifieke Disaster Recovery services hebben afgenomen, kunnen de mogelijkheden om deze in te zetten gedurende deze werkzaamheden beperkt zijn. Ook zullen we het maken van de reguliere dagelijkse back-ups een aantal uur uitstellen.

Met vriendelijke groet,
KPN Internedservices

RFC967612